Advertisement

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE.

Assalamualaikum wbt...

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE. | Di pagi yang damai ni, Cikla nak ajak korang yang belum join giveaway ni join sesama nak? Macam biasalah, kalau nak join klik aje banner tu....



http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html


Hadiahnya best tau, meh Cikla nak kasi tau hangpa semua.... Hehe...

Cawan comel untuk 2 pemenang :

Topup RM10 untuk 3 pemenang :

Topup RM5 untuk 3 pemenang :

Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :

Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri).

Wah... Siap ada hadiah misteri.... Nervous pulak ai.... Hehe....  Nak tau syaratnya,celik banner tu jugak... So akan keluar syaratnya sekali....  untuk memenuhi syarat yang ke-3, Cikla nak komen sikit pasal blog Mek Zumbie kita ni...

Pada pendapat Cikla, blog awak ni Mek simple but nice. Nak loading pun cepat. Takdelah nak tunggu kemain lama sampai berjanggut.... Hehe... Lagi satu blog awak ni boleh dikatakan blog berinfomasi.., so, macam ilmu dan perkongsian yang boleh kita dapat kalau baca blog awak ni. Good luck and jangan berhenti menulis tau... 

Oklah korang, join tau. Dah nak tamat pun.. Cepat-cepat join tau. Pememang GA ini akan pilih melalui sistem Random.org. Harap Cikla ada rezeki. Good luck pada korang jugak. Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

9 Comments

  1. hai :) lepak-lepak kat sini hehehe BTW thanks sebab join. Done follow back here :) hehehe Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sbb follow back.. Keep in touch tau...

      Delete
  2. Salam Ukhwah (=
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah awak menang. Tak percaya ???? check sini ! http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah... ye ke? Mcm x percaya je... syukurlah... Alhamdullilah...

      Delete
  4. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang. 👏👏😃

    ReplyDelete