02 October 2015

GIVEAWAY OCTOBER BY IMPIANA CIK YANIE.

Assalamualaikum wbt....

GIVEAWAY OCTOBER BY IMPIANA CIK YANIE.Wah... Cik Yanie kita ni buat GA lagi. Hopefully, lepas ni semuanya berjalan lancar ok... Cikla nak join lagilah... Korang pun joinlah, kalau nak join klik kat banner.


http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie-1.html


Syarat-syaratnya, adalah:

1. Warganegara Malaysia dan ada Blog *WAJIB*
2. Follow BLOG INI dan BLOG INI.  WAJIB!
3. Follow instagram [INI] dan [INI] *tak wajib sangat*
4. Follow G+ [SINI] *tak wajib*
5. WAJIB buat entri bertajuk "GIVEAWAY OCTOBER BY IMPIANA CIK YANIE"dan tempek banner tu dekat entry awak and backlink ke sini. *WAJIB*
6. LETAK LINK ENTRY AWAK DEKAT KOTAK KOMEN beserta :

1. LINK ENTRY :
2. NAMA:
3. EMAIL :
4. INSTAGRAM *kalau ada* :

Tempoh berlangsungnya GA 1/10/2015 - 27/10/205. Jom join.... Oklah, sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

11 comments:

  1. kwn2 jom la join giveaway dekat blog effa juga :)

    http://ourlovebonding.com/2015/10/jom-join-giveaway-dari-ourlovebonding-com.html

    ReplyDelete
  2. gudluck dari ga sama :)

    http://nampakjiwaterbang.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie.html

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie.html

    ReplyDelete
  4. Good luck
    Singgah sini bw dan follow mana yang tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie.html

    ReplyDelete
  5. Hai..Mimi Singgah sini dari GA yaang Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie.html

    Jemput singgah blog Mimi dan All the bEst..

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Tahniah :) Awak tersenarai sbg salah sorang pemenang GA saya :) Cek dan send details before 5 NOV 2015 ya .

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/senarai-pemenang-ga-october-by-impiana.html

    ReplyDelete
  8. tahniah menang

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen sama http://www.maisarahsidi.com/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie.html . Sy follow sini jugak ;)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.