14 October 2015

Giveaway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja.

Assalamualaikum wbt....

Giveaway 1.0 by sovitamin.com dan Travelkaja | Hai semua, kalau belum tido lagi, jom join giveaway ni... Hadiah best tau... Korea mari.... Hehe...nak join, klik banner comel kat bawah tu... Jom klik reramai....



 http://sovitamin.com/giveaway-1-0-by-sovitamin-com-dan-travelkaja/


Tempoh giveaway ni dari 4 Oktober hingga 31 Oktober 2015. Jangan lambat-lambat tau. Oklah, sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

3 comments:

  1. Terima kasih dan good luck ye! :D

    ReplyDelete
  2. Pemenang sudah diumumkan di sini http://sovitamin.com/pemenang-giveaway-1-0/
    Maaf kerana lewat umumkan pemenang.
    Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway tersebut.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.