19 October 2015

Juara Da'i Pendakwah Milenia TV3 2015.

Juara Da'i Pendakwah Milenia TV3 2015 | Assalamualaikum wbt. Sebelum ni cikla ada up entri berkenaan rancangan da'i pentasa akhir. (Klik sini untuk baca). Program Da'i ni dah pun melabuhkan tirainya malam tadi. Juaranya pun kita dah tau kan.
Tahniah kepada da'i Hamidah. 

Semoga anda akan terus menyampaikan dakwah dan berkongsi kebaikan untuk semua. Kepada da'i Fuad dan da'i Hidayu, jangan putus asa. Bagi cikla anda semua adalah pemenang, teruskan usaha anda melakukan dakwah dan jangan give up, ok.

Semoga anda semua berjaya. InshaAllah.....

Juara Da'i Pendakwah Milenia TV3 2015.
Juara Da'i Pendakwah Milenia TV3 2015. Sumber Google.

Sejuk je mata tengok anak-anak muda sekarang petah berbicara di hadapan khayalak menyampaikan ilmu. Alhamdulillah selain ramai pelapis yang akan menggantikan para pendakwah kelak....

Kredit sumber : sini.

2 comments:

  1. tahniah buat da'i hamidah :)

    ReplyDelete
  2. That is, it could attract several people from diverse backgrounds,
    who kind of have something in frequent, along with truly.
    It all depends upon which end in the social and national spectrum
    she comes from. Most of the Asian paid dating sites provide "statistics" which are ads only and zilch more.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.