Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.

By Cikla Shahril - March 31, 2020

SEGMEN BLOGLIST APRIL HINGGA JUN 2020. *this is sticky post until 8 pm on 31 March 2020. Please scroll below to read a latest entry. TQ!  

Hai semua. Tiba masanya cikla nak buat segmen Bloglist untuk cari blog-blog aktif duduk dalam blog list blog cikla. 

Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.


Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.
Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.

Macam selalu, cikla ada letakkan beberapa syarat mudah untuk korang join segmen ni. Jom check syaratnya satu-satu. Syarat penyertaan utama yang sangat senang adalah seperti berikut;


  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback
  2. Follow twitter di SINI
  3. Follow Instagram di SINI
  4. Like fb page di SINI. (wajib like ye sebab ni page blog cikla yang baru). 
  5. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen Bloglist April hingga Jun 2020' Masukkan banner, di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  6. Lepas tu, korang tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  7. Settle! 

Segmen berlangsung dari  3 MAC HINGGA 31 MAC 2020, pukul 8 malam. Keputusan akan diumumkan inshaAllah selewat-lewatnya 1 April 2020, inshaAllah. SEMUA peserta yang join akan duduk dalam bloglist cikla selama 3 bulan, dari April hingga Jun. Suka tak? Oh ye, korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak. 

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, cikla lancarkan segmen ni sekarang. Mehlah join ramai-ramai. Support cikla ok! Selamat bersegmen korang! 

  • Share:

You Might Also Like

47 Orang yang komen.

  1. tahniah
    mudah2an meriah sambutannya

    ReplyDelete
  2. goodluck.. nak join tapi tak boleh nak copy banner tu lah hehe ke saya je yang problem

    ReplyDelete
  3. http://www.aimisyahirah.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  4. Done support Cik La. ^^

    https://www.aienienka.com/2020/03/segmen-bloglist-april-jun-2020.html

    FB, IG & Twitter : n.khafisah

    ReplyDelete
  5. saya join

    http://www.zianaeunos.com/2020/03/segmen-bloglist-april-higga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  6. dah join:)

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-higga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  7. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-higga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  9. Cadangan abe kie la... Bagi la semua peserta tu menghuni bloglist tu selama tiga bln. Baru adil kpd semua. Semoga dipertimbangkan. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abe kie atas cadangan. InshaAllah akan dipertimbangkan.

      Delete
  10. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  11. done join ^_^

    https://www.uminazrah.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  12. saya join

    https://chanchueshahida.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  13. Om join...

    http://www.ombakbergigi.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Joined

    https://faizzahamir.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  15. ๐Ÿ˜„



    ===============================

    https://alado52.blogspot.com

    ===============================

    ReplyDelete
  16. Aslm cik la.. mama.join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  17. cantiknya header akak! Join sini tau

    https://www.farhanajafri.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  18. Saya join segmen ya..
    Dah follow.. Follower ke #717... BTW Syarat No.2 tu.. dah tak boleh follow G+ laa Cik La..

    Link segmen
    https://mellcomell.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  19. shu join :D https://www.shuhaidasaad.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. CikLa, mohon tukar link URL shu kepada yang baru ni > https://www.ibucida.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

      tq :D

      Delete
  20. CCL JOIN
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  21. Sy join https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  22. saya dah join ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  23. Sayz join

    https://toeverymelody.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  24. tak sempat nak join, dah lepas pukul 8pm sobsobb hee. sorry cikla

    ReplyDelete