"SILA KLIK LINK  DI BAWAH UNTUK PERTANYAAN STOK SEBELUM ORDER. TQ!" 

Korang, cikla nak tanya. Korang dah ada koleksi baju dari material SBLINE ni tak? Bukan apa, cikla yakin kain SBLINE ni dah semakin dikenali dan digemari orang ramai. Senang cakap, siapa yang tak pernah tahu pasal kain ni memang sangat ketinggalan zaman. Oppss. Tapi tapi tapi, ramai ke yang tahu 'karektor' si kain viral ni? Nak tau? Meh sini baca, cikla nak cerita. 

Kalau korang nak tau, kain SBLINE ni adalah kain dari jenis campuran material cotton dengan linen. Gandingan serasi ni membuatkan kain ni lembut dan halus. Kain dia takelah nipis sangat, takdelah tebal sangat. Yang sedang-sedang saja orang cakap. Tak payah nak sibuk-sibuk berlining bagai sebab kain dia tak jarang pun. So, bila awak pakai memang confirm selesa. Serap peluh pulak tu. 

Cuba tengok tu. Ni salah satu koleksi SBLINE yang ada di butik online Cantik Manis. Siapa yang minat lace, haa wajib grab. Bukan pe, kain macam ni memang laku macam goreng pisang panas. Pantang open order, sekejap je berdesup licin tinggal roll

Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif.
Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif. 

Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif.
Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif. 

Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif.
Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif. 

Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif.
Jom bergaya dengan fabrik mewah sbline yang Eksklusif. 

Haaa, kain yang dekat dalam gambar kat atas tu, semeter rm13. Tapi, kalau korang nak beli untuk seragam ke, sedondon ke boleh jugak. 20m ke atas RM12 semeter. Ehh ehh, jantung awak dah start dup dap dup dap ke tuh? Haa, itu tandanya awak kena cuba terainya sendiri. Meh sini, cikla bantu awak. Lekas.

Untuk sebarang pertanyaan dan order, sila SINI