Keputusan Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.

By Cikla Shahril - April 01, 2020

KEPUTUSAN SEGMEN BLOGLIST APRIL HINGGA JUN 2020. Alhamdullilah, dah masuk bulan April dah hari ni. Hari ni jugak bermulanya Perintah Kawalan Pergerakan untuk fasa ke-2. Moga kita semua dapat memutuskan rantai wabak Covid-19 ni. Aamin. Ok la, berbalik kepada segmen bloglist yang cikla dah lancarkan lebih kurang sebulan yang lepas, sekarang cikla nak announce keputusan segmen.

Macam yang cikla dah bagitau dalam post segmen lepas, semua peserta yang join akan masuk dalam bloglist blog ini. Tahniah korang. Anggap ni hadiah kecil untuk korang yang selalu support cikla. Thanks again korangg.

So, join kita check dulu list dia.

Keputusan Segmen Bloglist April hingga Jun 2020. 

Keputusan Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.
Keputusan Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.  


So, lepas ni korang kenalah rajin rajin update blog tau. Hehe.

  • Share:

You Might Also Like

8 Orang yang komen.

  1. thanks Cik La.. ^^ sat g nak blog walking.. ^^

    ReplyDelete
  2. wah kita tersenarai, terima kasih cikla. teruskan berblogging!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. Terima kasih ya. Insha ALlah.. hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tersenarai jugak. Terima kasih tuan tanah!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua tahniah cikla. Alaaa sayangnya tak join

    ReplyDelete
  6. Terima kasih cikla. Tahniah untuk semua ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, tersenarai. Terima kasih cikla

    ReplyDelete