Hurmm, dah lama kot Cikla tak join apa-apa segmen dengan giveaway. So, hari ni kita joinlah sambal-sambal nak masuk dapur kejap lagi. Nak masak apa? Masih berfikir lagi ni. Hihi.

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.
Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.

Syarat Penyertaan:

1. Follow Blog Cik Miela/
2. Follow instagram @salmilanadia.

3. Buat entri bertajuk " Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela"
4. Jangan lupa komen link entri penyertaan dan username IG di entri ni untuk Miela follow back korang.

Hadiah:

10 x bloglist selama 3 BULAN (dipilih secara random)

BONUS:

1 x Photobook 6x6 + Bloglist 3 BULAN
(dipilih peserta paling aktif)

Segmen bermula hari ini 26/4/2020 sehingga 15/5/2020. Pemenang akan diumumkan pada hari keesokannya.

Best kan? Siap ada hadiah lagi. Siapa yang belum join, jomlah. Klik je banner tu. Kita support adik manis ni. Anyway, selamat bersegmen korang.