Advertisement

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.

SEGMEN BLOGLIST 2020 BY CIK MIELA. Hurmm… dah lama kot Cikla tak join apa-apa segmen dengan giveaway. So, hari ni kita joinlah sambal-sambal nak masuk dapur kejap lagi. Nak masak apa? Masih berfikir lagi ni. Hihi.

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.

Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.
Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela.

Syarat Penyertaan:
1. Follow Blog Cik Miela/
2. Follow instagram @salmilanadia.

3. Buat entri bertajuk " Segmen Bloglist 2020 by Cik Miela"
4. Jangan lupa komen link entri penyertaan dan username IG di entri ni untuk Miela follow back korang.
Hadiah:
10 x bloglist selama 3 BULAN (dipilih secara random)

BONUS
1 x Photobook 6x6 + Bloglist 3 BULAN
(dipilih peserta paling aktif)
Segmen bermula hari ini 26/4/2020 sehingga 15/5/2020. Pemenang akan diumumkan pada hari keesokannya.

Best kan? Siap ada hadiah lagi. Siapa yang belum join, jomlah. Klik je banner tu. Kita support adik manis ni. Anyway, selamat bersegmen korang. 

Post a Comment

5 Comments

  1. lambat lagi tarikh tutup kan. harap sempat la

    ReplyDelete
  2. Hai tq join. Boleh lihat senarai peserta di sini https://shalmilanadya.blogspot.com/2020/05/senarai-peserta-segmen-bloglist-2020-by.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen cikla..:)

    ReplyDelete
  4. Blogwalking sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete