Advertisement

Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!

PROMO SWISS COTTO0N BERDARAH HIDUNG. RUGI TAK GRAB WEH!

*Harap maaf, sebarang order untuk kain ini terpaksa di stop dahulu atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Sebarang pertanyaan boleh klik link wasap di bawah ye. Tq. 

Siapa peminat kain dari material Swiss Cotton? Korang tau tak material kain ni macam mana ciri dia? Haa, kalau korang nak tau Swiss Cotton ni adalah dari material cotton polyester yang mana ia adalah kain yang lembut dan rak mengecut selepas dicuci. Bagus kan kain ni, nak gosok pun senang. Tak yah nak berdiri lama-lama nak iron spray bagai nak bagi licin. Lepas tu kain ni pulak tak perlu lining, sebab tak jarang pun. So, patuh syariah la kain ni. 

Haa, elok sangat cikla membebel banyak-banyak pasal kain ni, ni haa ada promo Swiss Cotton baik punya offer. Nak tau ke? 

4 pasang RM100 je korang, tak masuk postage. Postage untuk 4 pasang tu RM11 je. Ala, kos pos ni cikla tak amik untung pun, ibarat cikla tolong bayarkan untuk korang kat abang pos laju tu. Jom usha kain-kain Swiss Cotton yang available. Cantik-cantik tau semua. Confirm korang rambang mata. Serius! Jom usha... 

SWISS COTTON. 

Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!
Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!



Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!
Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!


Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!
Promo Swiss Cotton berdarah hidung. Rugi tak grab weh!

Oh ye kain, ni dah siap potong 4 meter tau. So, no request meter. Bidang kain pulak standard ±45". Haa, alang-alang ni kan cikla nak bagitau, memandang PKP masih berlangsung lagi, so PENGEPOSAN akan dilakukan SETIAP HARI KHAMIS saja setiap minggu. Korang rileks rileks je kat rumah, kain korang akan dihantar terus ke depan pintu rumah korang. Hihi. 

<Berminat wasap lelaju. www.wasap.my/60173815843/SWISSCOTTON>

Post a Comment

0 Comments