Advertisement

Ada ibu mengandung yang sedang alami masalah edema atau bengkak kaki? Jom legakan rasa tak selesa tu dengan minyak urut moden MMG.

ADA IBU MENGANDUNG YANG SEDANG ALAMI MASALAH EDEMA ATAU BENGKAK KAKI? JOM LEGAKAN RASA TAK SELESA TU DENGAN MINYAK URUT MODEN MMG. Cikla percaya sesetengah ibu, masa mengandung ada yang alami masalah bengkak kaki kan. Bengkak kaki ni orang panggil edema. Hal ni memang normal je, sebab masa mengandung  hormon dan fisiologi badan akan berubah. Tapinya, bukan semua orang kena. Macam cikla, setakat mengandung dari yang first sampailah yang ni, alhamdullilah tak pernah kena. Edema ni pulak boleh berlaku di mana-mana bahagian badan, tapi tempat yang paling biasa adalah di kaki dan pergelangan kaki lah. 

Macam sis ni. Time dia pregnant dulu, kena bengkak kaki. Bukan takat bengkak je, siap denyut-denyut lagi. So, sis ni pun ikhtiar dengan minyak urut moden MMG. Alhamdullilah, sapu konsisten bengkak kaki pun surut. Rasa denyut dan tak selesa pun hilang sama. Jalan pun dah ok dah. Memang cepat bantu rasa lega. 

Ada ibu mengandung yang sedang alami masalah edema atau bengkak kaki? Jom legakan rasa tak selesa tu dengan minyak urut moden MMG.
Ada ibu mengandung yang sedang alami masalah edema atau bengkak kaki? Jom legakan rasa tak selesa tu dengan minyak urut moden MMG. 

Ada ibu mengandung yang sedang alami masalah edema atau bengkak kaki? Jom legakan rasa tak selesa tu dengan minyak urut moden MMG.
Ada ibu mengandung yang sedang alami masalah edema atau bengkak kaki? Jom legakan rasa tak selesa tu dengan minyak urut moden MMG. 


Sebab tu, cikla rekomen sangat MMG ni untuk ibu-ibu mengandung terutama yang sedang alami masalah ni. Lagipun, tak salah berikhtiar kan. Kalau serasi boleh guna terus sampai lepas bersalin, masa dalam pantang even lepas pantang pun boleh terus guna. Baby pun boleh tumpang sekaki. 

Berminat nak mencuba klik link ni ya <www.wasap.my/60173815843/nakMMG>

Post a Comment

1 Comments