La, dah masuk bulan September rupanya. Hari ni dah 3 September pun. Cepatnya kan. So, kalau macam tu, Giveaway Yeayyy, this is my birthday Month! telah pun berakhir minggu lepas. Alhamdulillah, agak ramai juga yang join giveaway cikla kali ni. Thanks korang.

Pengumuman keputusan Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Gambar diubahsuai dari carian Google. 

Kini tiba lah masanya cikla nak umum keputusan giveaway ini. Maaflah ye, agak terlewat sikit sebab 2 hari lepas agak sibuk sikit. Faham-fahamlah kalau hari cuti kan. Bila anak-anak semua ada di rumah, emmm memang masa agak terbatas untuk blog. Dah-dah, malas nak berceloteh panjang-panjang, jom kita tengok keputusannya sekarang. Jom!

Cikla nak umum seorang yang bertuah untuk menerima hadiah utama. Kita tengok, siapa yang kenaaaa. Taraaa, the winner issss.

Pengumuman keputusan Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Pengumuman keputusan Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 
25. http://ftndiana.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1

Then, cikla nak umum pulak 2 pemenang untuk menerima hadiah saguhati. Ini dia orangnya...

Jeng jeng jeng...

Pengumuman keputusan Giveaway Yeayyy, this is my birthday month!
Pengumuman keputusan Giveaway Yeayyy, this is my birthday month! 
15. http://penselduabee.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1
11. http://www.shuhaidasaad.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html?m=1

Yeayyy, tahniah pada yang terpilih!

Macam biasa korang wasap dengan menaip PEMENANG GIVEAWAY berserta nama, alamat dan no telefon yang boleh dihubungi ke 017 3815843 secepat mungkin untuk tujuan pengeposan hadiah yang dijanjikan. 

Cepat-cepat respon tau, sebab kalau lama sangat cikla terpaksa pilih yang lain. Jangan lambat-lambat. Hihi. Pada yang tak terpilih, mungkin rezeki korang lepas ni. Tapi, cikla nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi join dan memeriahkan giveaway cikla kali ini.

InshaAllah, kalau ada rezeki lebih cikla buat giveaway lagi eh.

Thanks korang!