Bulan Ogos berakhir sudah. Alhamdullilah, saban bulan semakin ramai yang sudi singgah dan drop comment di blog cikla ni. Terima kasih ye korang, sebab support blog yang tak seberapanya ini.

Pemenang top commentator Ogos 2018.
Gambar diubahsuai dari carian Google. 

So, macam biasa, cikla nak umumlah siapakah yang bertuah menjadi top commentator untuk bulan Ogos ini. Kalau bulan Julai lalu, blogger Farhana Jafri yang paling rajin tinggalkan komen, bulan ni siapa pula ye.

Jeng jeng jeng. Jom kita tengok siapakah yang kena!

Pemenang top commentator Ogos 2018.
Pemenang top commentator Ogos 2018. 

So, based pada carta di atas, kita dah dapat agak siapa yang bertuah tu kan.

Tahniah kepada blogger Adianiez Aida kerana menjadi top commentator untuk bulan Ogos ini. So, macam biasa, please wasap cikla untuk tuntut hadiah awak ye. Sila wasap di 017 3815843 dengan menaip TOP COMMENTATOR OGOS berserta nombor telefon untuk di topup.

Tahniah sekali lagi.

Kepada yang tak terpilih, InshaAllah mungkin rezeki korang lain kali. Kalau nak hadiah, kenalah rajin drop comment ye. Thanks again sebab sudi singgah ke blog ini.

I'm appreciate this!