Siapa peminat cheese cake? Angkat kening. Haha. Cikla minat juga cheese cake, tapi tengok flavour jugalah. Sekarang ni ramai je orang jual cheese cake macam-macam perasa kan. Malas nak buat, beli aje. Senang! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Haa, ini salah satu cheese cake yang cikla suka juga. Tapi, tak boleh makan selalu sebab agak manis. Apa yang menarikya, rasa mangganya memang fresh dan penuh. Macam mana nak cakap eh. Rasa mangga penuh satu mulut kita makan. Haa, gitu! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Cheese cake cikla beli masa cikla sekeluarga pergi bercuti ke Port Dickson. Cikla beli 2 pack masa tu, kalau tak salah cikla satu pack RM20. Oklah kot harga dia, sebab harga cheese memang mahal kan. So, mereka yang tinggal di area Port Dickson dan kawasan sekitarnya bolehlah beli mango Cheese Cake ni ye. Rasa dan nilaikannya sendiri. 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Cikla bagi 4.5 per 5 bintang untuk cheese cake ni. Memang sedap! Untuk info dan tempahan, hubungi Encik Aidid di 016-7941719 atau terjah link IG berikut ya, instagram idid_kek