Advertisement

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!

MANGI CHEESE CAKE, KHAS UNTUK PENGEMAR  CHEESE. MEMANG SEDAP TAK INGAT! Siapa peminat cheese cake? Angkat kening. Haha. Cikla minat juga cheese cake, tapi tengok flavour jugalah. Sekarang ni ramai je orang jual cheese cake macam-macam perasa kan. Malas nak buat, beli aje. Senang! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

So, ini salah satu cheese cake yang cikla suka juga. Tapi, tak boleh makan selalu sebab agak manis. Apa yang menarikya, rasa mangganya memang fresh dan penuh. Macam mana nak cakap eh. 

Rasa mangga penuh satu mulut kita makan. Haa, gitu! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Cheese cake cikla beli masa cikla sekeluarga pergi bercuti ke Port Dickson. Cikla beli 2 pack masa tu, kalau tak salah cikla satu pack RM20. Oklah kot harga dia, sebab harga cheese memang mahal kan. 

So mereka yang tinggal di area Port Dickson dan kawasan sekitarnya bolehlah beli mango Cheese Cake ni ye. Rasa dan nilaikannya sendiri. 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat!
Mango Cheese Cake, khas untuk penggemar cheese. Memang sedap tak ingat! 

Cikla bagi 4.5 per 5 bintang untuk cheese cake ni. Memang sedap! Untuk info dan tempahan, hubungi Encik Aidid di 016-7941719 atau terjah link IG berikut ya, instagram idid_kek

Post a Comment

7 Comments

  1. aduhhh terus teringin cheesecake mango niii.susah nak cari yang sedap dan berbaloi dengan harga

    ReplyDelete
  2. cikla kenapa bagi sha lapar ni huhuhu T_T

    ReplyDelete
  3. uishhh mengancamnyaaaa mango cheese cake niiii! T-T

    ReplyDelete
  4. singgah BW. cantiknya blog dia

    ReplyDelete
  5. suka cheesecake tapi x penah makan yang dngan mango lagi. kawan penah beli kat Vivo tapi
    x cuba pun. selalu yang blueberry biasa je hehe nxt time jumpa boleh cuba.

    ReplyDelete
  6. aduhai. aida pernah beli kat seremban.
    aduhai, sedap ya Allah. susah nak beli mango cheese kek yg sedap gitu.
    kalau la dpt kaut sesudu dari gambo cikla ni ha ha ha ha :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya kak.setakat ni rabia tak makan lagi cheese cake.tp my fav cake is red velvet.

    ReplyDelete