Cikla agak semua orang tau dan suka susu brand ni kan. Susu Farm Fresh didatangkan dalam banyak perasa iaitu perisa kurma, Latte, coklat dan susu segar plain. Antara banyak-banyak brand susu di pasaran, Farm Fresh adalah susu kegemaran cikla. Tapi, korang nak tau tak. Sekarang dah ada susu Farm Fresh bersaiz kecil. Memang comel je.

Cikla first time jumpa orang jual susu ni masa program PASTI kakak Damia di Tanjung Karang. First time tengok memang excited

Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul!

Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul!
Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul! 

Harga sekotak ni kalau tak salah cikla around RM2 lebih ke RM3 lebih mengikut perasanya. Lain perasa, lain harganya. Tapi, yang pastinya perasa Lattle mahal sikit dari yang lain. Tengok gambar kat bawah tu, saiznya sebesar tapak tangan kan.

Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul!
Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul! 

Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul!
Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul! 

Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul!
Ada susu kurma Farm Fresh bersaiz sebesar tapak tangan? Biar betul! 

Cikla tak pernah nampak lagi susu kurma bersaiz kecil macam ni di jual di pasar raya. Ke cikla yang tak perasan. Tapi, apa yang pastinya susu kurma Farm Fresh memang sedap!