"Luahan Rasa Tanpa Suara"

07 September 2018

Alhamdullilah, pelakon Siti Elizad selamat dalam pembedahan.

Siapa yang tak kenal pelakon popular Siti Elizad Sharifuddin kan? Cikla minat juga tengok dia berlakon since tengok dia beraksi dalam drama Teman Lelaki Upahan. Memang berbakat besar dia ni. Bagi ajelah apa saja watak pada dia, mesti menjadi punyalah. 

Terbaru, khabarnya Siti Elizad telah selamat menjalani pembedahan membuang ketumbuhan cyst sebesar 8 cm semalam. Alhamdullilah, semuanya dipermudahkan. 

Alhamdullilah, pelakon Siti Elizad selamat dalam pembedahan.
Alhamdullilah, pelakon Siti Elizad selamat dalam pembedahan. Sumber Google. 

Rupanya, ini bukan kali pertama dia membuang ketumbuhan cyst ni. Kali pertama dia berbuat demikian adalah pada tahun 2015 membuang ketumbuhan yang sama seberat 4 kg. Wah, besar juga tu.

Teringat pulak pengalaman cikla dulu masa mengandungkan kakak Damia. Cikla pun ada cyst juga masa tu. 

Tapi, syukurlah cyst semakin mengecut dan hilang bila baby makin besar. Dah cukup bulan, cyst pun dah takde. Cikla mengandung lepas tu, dah takde cyst dah. Memang bersyukur sangat. 

Walau apapun, cikla doakan semoga Siti Elizad cepat sembuh. Aamiin!

Kredit Harian Metro 7 September 2018.

2 comments:

  1. Alhamdulillah.
    Semoga cepat sembuhnya.

    ReplyDelete
  2. wah.
    2 kali buang cyst. aduhai. besar dugaan elizad.

    ReplyDelete