Dah hampir seminggu cikla tak update blog kesayanganku ini. Emm, minggu lepas memang busy sikit sebab anak buah suami nikah dan terus attend majlis sebelah perempuan. 2 minggu lagi majlis sebelah lelaki pulak.

Nanti cikla share cerita pasal ni. Banyak gambar-gambar menarik tau. So, berbalik kepada 'niat' asal, cikla nak ajak korang join ramai-ramai giveaway anjuran blogger Mrs Pip ni. Nak join, klik pada banner. Macam biasalah kan. Hehe.

Beauty Giveaway By Mrs Pip.
Beauty Giveaway By Mrs Pip. 

Untuk memenuhi salah satu syarat yang ditetapkan, cikla nak sharelah beberapa pendapat cikla mengenai blog Mrs Pip ni.

Cikla nak komen lebih-lebih pun, cikla takdelah expert sangat bab komen mengomen ni kan. Lagipun, blog cikla sendiri pun perlu banyak lagi penambahbaikan. Hihi. Tapi, bagi cikla  blog Mrs Pip ok dah. Dengan warna background putih yang membuatkan kita mudah nak baca isi blog. Selain tu, susun atur widget pun ok dan kemas. Bak kata orang putih, simple but nice. Bagi cikla, apa yang paling penting loading laju. Tak payah nak tunggu lama-lama. 

Untuk Mrs Pip, keep writing and blogging ok. Sebarkan kasih sayang dengan penulisanmu. Pada korang yang belum join, cepat-cepat join. Giveaway berlangsung sampai 6 Oktober je wehhh.

Good luck semua!