Advertisement

Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!

Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa! | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Sejujurnya, cikla sedang excited sekarang ni, dan sedikit menyesal jugalah sebab lambat baca email dari LAZADA untuk 2nd session Lazada Shopathon Blogger Contest. Adoi... Mujur cikla baca entri mengenai ini di blog Syah Banu. Terus cikla check email, Allahu, memang cikla ada dapat email dari LAZADA mengenai contest ni. 

Hari ni last day pulak tu. Dengan pantas cikla join. Haha...

Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!

So, macm biasalah LAZADA masih menjadi top one yang menawarkan sale yang hebat dan tak ingat untuk para pelanggan setia mereka. Cikla ada juga beberapa kali shopping di LAZADA ni.

Rasanya semua tahu kot yang LAZADA sedang melancarkan Shopathon Sale yang berlangsung since 21 September 2018 till today, 27 September 2018.

What?

Yes dear, today is the last day untuk korang shopping sampai pengsan di LAZADA. memang terlalu banyak barangan dan produk yang ditawarkan promosi gila kentang punya. Korang mesti rambang  mata nak beli yang mana. Haha!

Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa! Inilah 3 barang idaman yang cikla nak sangat. 

Macam biasa, disebabkan sale yang super duper banyak dan memang tak tau nak shopping yang mana satu, here 3 barang idaman yang cikla nak sangat dari store yang sememangnya sangat popular di kalangan pelanggan di LAZADA ini. Tengok aje, best seller rantings dia, memang sangat dipercayai. So, no worry lah! 

Ok ok, jom tengok apa yang cikla nak sangat tu. Hehe. 

Pertama : Maybelline Store. 
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!

Wit wit, siapa aje yang tak kenal brand kosmetik terkenal dunia ni kan? Semua orang kenal kot. So, memiliki barangan dari brand ini sememangnya menjadi idaman semua wanita disebabkan oleh kualiti dan pilihan kosmetik yang banyak. 

Itu sebabnya, sesetengah orang tak kisah sangat dengan harganya yang agak mahal (untuk sesetengah produk Maybelline), tapi bak kata pepatah "kalah membeli, menang memakai..." 

Betul tak? 

So, kalau dimurahkan rezeki cikla teringin sangat nak memiliki salah satu koleksi lipstick Maybelline dengan warna yang menarik. Adoii, memang tergoda aihh! Korang tengoklah tu, 50% OFF tu. 

Memang rugi tak grab weh! 

Kedua : Zoe Arissa Store. 
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!

Memang lumrah seorang perempuan suka bershopping kan? Lebih-lebih lagi shopping baju. Korang tengok ajelah, ada sesetengah tu wardrobe dah penuh dah wehhh, malah ada baju atau dress yang belum dipakai lagi, pun masih nak bershopping lagi... 

Haha! 

Jangan salahkan kami. Kami bershopping sebab nak nampak cantik depan suami kami. Ececeh, alasan. Kemain lagi. Haha! 

Bila cikla tengok baju termasuklah dress dan jubah di Zoe Arissa Store ni terus jatuh cinta dengan koleksi pakaian di sini. Cantik-cantik weh. Kalau ikutkan hati, macam nak borong semua je... 

Puas hati! Haha! 

Tengoklah tu, siap ada sale lagi. Omaigad... 45% OFF kau! Memang rugilah tak rembat sehelai dua buat tambah koleksi baju dalam almariku itu. Boleh menangis tepi bucu katil dibuatnya ni. Hehe. 

Ketiga : Poney Store. 
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!
Lazada Shopathon Blogger Contest session 2 kembali daaa!

Sejujurnya, cikla jarang bershopping baju untuk anak-anak. Bukan kedekut tau, tapi masih banyak lagi baju yang boleh dipakai dan masih baru. Kalau bershopping pun, time nak raya atau kalau ada majlis tertentu.

Jenama Poney ni memang popular kan, bukan disebabkan harganya tapi lebih kepada kualiti pakaian itu sendiri. Senang cakap, lebih tahan lama dan banyak pilihan. Pakaian untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan memang banyak dijual di store ni. Cantik dan memang menarik design nya...

Dan yang paling best, hampir ke semua pakaian ada offer sale yang sangat banyak weh up to 54% Off. Waduh waduh! 

Hope adalah rezeki anak-anak cikla bergaya dengan baju baru nanti. Hehe. 

Semoga murah rezeki kami sekeluarga! Amin!

Post a Comment

5 Comments

  1. all the best. saya pun join ni hehe https://thejagungspirasi.blogspot.com/2018/09/lazada-shopathon-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  2. aida x sempat join :(
    lambat cek email.

    ReplyDelete