Siapa yang tak tau one stop center online shopping yang paling popular kalau bukan LAZADA kan. Betul tak? Tipulah Kalau korang tak tau, lebih-lebih yang kaki shopping online tu. Terbaru, LAZADA telah menganjurkan satu contest yang best khas untuk blogger untuk take part. 

Wah, dengar macam syok je kan.

Contest apakah itu? Ya, inilah dia Lazada Shopathon Blogger Contest yang diadakan berikutan Lazada 9.9 Festival Sale yang akan berlangsung pada 6 September hingga 9 September yang akan datang ni.

Lazada Shopathon Blogger Contest : Inilah tiga barang yang cikla nak sangat beli. I wish I can get it!
Lazada Shopathon Blogger Contest. 

Sejujurnya, ini kali pertama cikla join contest macam ni. Saja nak cuba nasib, bak kata orang. Manalah tau menang voucher yang sangat wow nilainya. Kalaulah ada rezeki, memanglah shopping sakan teman lepas ni wehhh.

Bukan apa, diskaun yang ditawarkan memang banyak tak ingat aihhh, sampai 90%. Bila dengar macam tak percaya kan. Tapi, ini Hakikat! 

Adoiii, siapa yang tak tergoda kan. Dah tu, barang yang ditawarkan memang banyak. Rambang mata dibuatnya nak pilih yang mana satu nanti.

Inilah tiga barang yang cikla nak sangat beli. I wish I can get it!

Disebabkan tawaran sale yang banyak gila memang amat rugilah tak sambar barang kat LAZADA ni kan. Boleh terngigau-ngigau dibuatnya! So, inilah barang yang cikla nak sangat beli sempena 9.9 Festival Sale tu nanti.

Jom usha!

Case cover casing for IPad.

Lazada Shopathon Blogger Contest : Inilah tiga barang yang cikla nak sangat beli. I wish I can get it!
Lazada Shopathon Blogger Contest. 

IPad cikla memang dah lama tak ‘berbaju’. Kesian dia kan. Since casing yang lama dah almarhum, memang tak beli pun yang baru. Kebetulan, LAZADA buat sale ni, tengok casing ni harga diskaun memang meletup, dah tu cantik pulak siap ada bunga-bunga dan butterfly berterbangan lagi. Memang rugi pulak tak sambar. Cikla terpikat dengan pink colour. Memang cun ooo. 

Sky Traveller Luggage Set with 8 Wheels.

Lazada Shopathon Blogger Contest : Inilah tiga barang yang cikla nak sangat beli. I wish I can get it!
Lazada Shopathon Blogger Contest. 

Sebenarnya, memang dah lama mengidam nak beli luggage ni. Bukan apa, kalau balik kampung berbondong-bondong beg diangkut. Korang bayangkanlah. Anak ada  4. Kakak Batrisyia dengan kakak Damia, diaorang share 1 beg. Lepas tu, abang Ammar dengan adik  Zara pula, share 1 beg, plus mak paknya lagi 1 beg lagi. Itu belum lagi beg-beg sampingan lagi, dengan beg susu, kosmetik, pampers dan lain-lain. Memang penuhlah bonet kereta. 

So, kalau dapat grab luggage ni senanglah jugak kan. At least boleh kurangkan beg yang dibawa. Yang bestnya 3 in 1. Dengan satu harga, boleh dapat 3 saiz luggage yang berbeza. Warnanya pun cantiklah pulak. Gold, I like!

Hishhh, tak kira. I nak juga. Hihi! 

Weidipolo women handbag.

Lazada Shopathon Blogger Contest : Inilah tiga barang yang cikla nak sangat beli. I wish I can get it!
Lazada Shopathon Blogger Contest. 

Last one, cikla nak belikan handbag ni untuk mak cikla yang tersayang. Nak dijadikan cerita, baru-baru ni masa mak datang rumah cikla, dia mengadu yang handbag nya dah tak elok. Kesian pula cikla mendengarnya. So, kalau ada rezeki boleh juga hadiahkan handbag ni pada mak. 

Sekali sekala gembirakan hati orang yang kita sayang kan. Kita pun berjangkit happy juga. 

I wish I can get all this, Aamiin!