01 April 2016

Top commentators Mac 2016.

Wahhhh, awal pulak kot cikla nak 'tayang' siapakah gerangan orang orang yang rajin singgah dan komen blog kerdilku ini. Hehe. Terharu sangat dengan sokongan korang semua. Mungkin ada yang selalu singgah sini tapi tak tinggalkan komen atau jejak korang. It's ok dear. Takpe. 

Apa yang penting korang korang semua sudi luangkan masa korang mengintai blog ini. Thanks. Ermmm, nampaknya 'takhta' adik Sofie Adie telah tergugat. Adik Asha Lya pulak dah jadi first commentator kat blog cikla ni. Cuba tengok tu.

Top commentators Mac 2016.
Top commentators MAC 2016. 

So, sebagai tanda penghargaan cikla nak bagi something lah pada yang rajin komen di blog ni. Tapi, kali ni cikla nak bagi 2 orang jugaklah. First, adik Lya. Lagi satu cikla nak pilih random. So, dengan menggunakan khidmat Random.Org, orang yang bertuah itu adalah.  Jeng jeng jeng. Ini dia.

Top commentators Mac 2016.
Top commentators Mac 2016.

No. 8, iaitu adik Diya Hanun. Terima kasih sebab sudi komen sini. I'm appreciated that. So, macam biasa pada yang cikla pilih ni, please send your detail melalui email ni; arinillalove82@gmail.com

Nama...
Alamat surat menyurat...
No. Hp...

Pada yang lain *top 10 thank you so much sebab rajin singgah dan komen jugak kat blog ni. Semoga ukhwah persahabatan ini akan berkekalan*walaupun hanya di alam maya Insha Allah. Keep writing and sharing. 

8 comments:

  1. Wahh.. tahniah kepada terpilih..

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH.... ALAMAK TOP 10 GITU KITE #5

    ReplyDelete
  3. Waaaa...nama kite naik pula.hihi..Alhmdulillah.. x sangkanya..

    ReplyDelete
  4. Tahniah smua..alamak suda trlewat, bz memnjg tu yg baru smpt bw cne hihi

    ReplyDelete
  5. Fantastic site. A lot of helpful information here.
    I am sending it to some buddies aans additionally sharing
    in delicious. And of course, thanks in yyour effort!

    mata kuliah teknik

    ReplyDelete
  6. Wow that was unusual. I just wrotre an incredibly long comment but aftter I clicked submit myy comment didn't shw up.

    Grrrr... well I'm not writiung all that over
    again. Anyways, just wanted to say wondwrful blog!
    kuliah jurusan fotografi di bandung

    ReplyDelete
  7. I really love your blog.. Great colors & theme.
    Did you build this web site yourself? Please reply back as I'm wanting to create my very own blopg annd would like to
    know where you goot this from or just what thee theme
    is named. Cheers!
    beasiswa s3 luar negeri 2016

    ReplyDelete

Disclamiers

Ini adalah blog peribadi. Semua perkongsian di dalam blog ini adalah untuk simpanan dan rujukan pemilik blog pada masa akan datang. Perkongsian yang dipaparkan adalah dari pendapat peribadi dan sebahagiannya adalah dari sumber yang telah dinyatakan pemilik asalnya. Komen yang berbau negatif akan dipadam serta merta. Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini.