Mini Giveaway By Niena Annisa.

Assalamualaikum wbt....

Mini Giveaway By Niena Annisa. | Lama kot cikla tak join giveaway. So, pada yang belum join... Jom join giveaway ni...


*click banner to join


Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.

HADIAH :



Shawl chiffon x 2 pemenang


Apa tunggu lagi... Join jom.... Oklah, good luck pada yang join... Sekian dulu, wassalam.....


-TAMAT SUDAH-
Share:

6 comments:

  1. Replies
    1. Amin... Lya pun mcm tu gak. Jomlah join...

      Delete
  2. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari GA sama , semoga berjaya ^^ http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Viewers

Blog Page

Business Page

Say Something Here