Advertisement

Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.

Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Mood tahun baru dah on ke? Hehe. Macam cikla, alhamdullillah di permulaan tahun baru ni cikla  Allah SWT memurahkan rezeki cikla sebab terpilih sebagai salah seorang pemenang Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.

Macam tak percaya sebenarnya. Iyelah, dah lama rasanya cikla tak menang apa-apa segmen atau giveaway. Terkejut jugak bila sis Mialiana komen di entri tadi.

Terus pergi check.

Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.

Korang tak percaya? Jom tengok ni...

Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.
Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. 

Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.
Terpilih sebagai pemenang Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. 

Cikla peserta no. 24. Betul kan, betul kan..  Cikla akan stay dalam bloglist blog yang popular ni dari bulan Januari sampai Mac. Wah, lama tu.

Semoga ini akan membantu memperbaiki trafik blog cikla yang suam-suam kuku ni.

Tahniah pada yang lain jugak. Pada yang tak terpilih, janganlah sedih. Mungkin rezeki korang nanti kan. Sis Mialiana ni selalu buat segmen.

Korang kena join tau kalau nak menang. Hehe...

Itu je nak cerita...

Post a Comment

3 Comments