Advertisement

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac. | Assalamualaikum wbt. Alhamdullillah, segmen bloglist terakhir untuk tahun ini telah tamat pukul 8 malam tadi. Tak sangka, ramailah jugak yang sudi join segmen ni.  Maaflah, hadiah segmen ni hanyalah bloglist saja, takde hadiah sampingan ye. Insha Allah, untuk next segmen mungkin akan ada hadiah 'iringan' jugak. Hehe... Walau apapun, cikla nak mengucapkan juta-juta lemon ucapan TERIMA KASIH sebab korang sudi memeriahkan segmen ni.

So, tanpa membuang masa cikla umumkan siapakah yang bertuah terpilih menghiasi bloglist blog ini selama 3 bulan iaitu dari Januari hingga Mac. Macam biasalah, cikla guna khidmat random.org untuk pilih para pemenang. Jom check sama-sama ye...

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.

Berikut merupakan keputusannya. Keputusan adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tak akan dilayan. Haha...

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
https://jombercontest.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://www.ceriteraibu.com/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://nonasani.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
https://asyiqin89.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://usryabdullah.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga_29.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://farhannajafri.blogspot.com/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
 http://www.mrspip.com/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga-mac.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://www.pokcikblogger.com/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-new-year-januari-hingga.html

Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
Keputusan Segmen BLOGLIST New Year Januari hingga Mac.
https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/hai-hai-hai-hai-nak-join-nih-pulak.html

Tahniah sekali lagi pada yang terpilih. Dengan pantas cikla update bloglist tu nanti. Korang yang terpilih ni kenalah rajin update blog korang tau. Barulah best nak blogwalking nanti...

Pada yang tak terpilih, nantikan segmen dan giveaway yang berikutnya. Mungkin rezeki korang pulak menang lepas ni...

Jangan sedih-sedih...

Congratulations!!!

Post a Comment

11 Comments

  1. Alhamdulillah... Terima kasih...

    ReplyDelete
  2. Yeah, tahniah pemenang yg tersenarai...

    ReplyDelete
  3. Yeayyy alhamdulillah thankyou cikla

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada yang tersenarai.

    ReplyDelete
  5. awwww terima kasih cikla :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. yeay jadi bloglist cikla!

    ReplyDelete
  7. wahhh thanks sis.. yeayyyy !!

    ReplyDelete
  8. jemput baca nih cikla :)

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/pemenang-segmen-bloglist-cikla.html

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang. Hihi. :D

    ReplyDelete