06 December 2017

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA.

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA. | Assalamualaikum wbt. Korang dah join segmen ni ke belum? Kalau belum, apa lagi jom join ramai-ramai. Kita support sahabat kita ni. Macam biasalah. Nak join, mestilah kena klik kat banner tu. 

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA.
SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA. 

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA. 


Dengan syaratnya yang sangat senang, rugi kalau kalau korang tak join tau. So, disebabkan penganjur nak minta pendapat mengenai blognya, so inilah pengakuan jujur cikla mengenai blog ini. Hehe. 'Pengakuan' jujur lagi tu.... 

Bagi cikla, walaupun ini pertama kali cikla berkunjung ke blog ni, cikla dah suka dah. Sebab apa? Sebab blog ni masa loadingnya sangat pantas. So, tak payah nak tunggu lama-lama. Siapa je kan suka nak tunggu lama-lama, loading bertahun kata orang. Yang lain, cikla tengok ok je. Blog yang bersih dengan warna putih dan susun atur pun elok molek je. So, keep writing ye. Semoga penulisan dan perkongsian dari blog ni memberi manfaat kepada semua.... 

Oh ye, segmen ni berakhir pada 20/12/2017. Tak lama lagi tu. Ada lagi 2 minggu lebih sikit kot. Apa lagi. Jomlah join. Apa yang bestnya,  semua peserta yang join akan stay dalam bloglist blog yang awesome ni start dari tarikh tutup segmen sehinggalah 28/2/2018. Wow, lama tu... 

Dah dah, cepat join. Selamat bersegmen korang semua. Happy blogwalking too... 

10 comments:

  1. Akak pun join juga segmen tu
    https://ezaiza.blogspot.my/2017/12/jom-join-segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari segmen ini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama. Done follow sini, salam kenal dari Utara ^^

    https://fatinshahrizam.blogspot.com/

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.