SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA.

Korang dah join segmen ni ke belum? Kalau belum, apa lagi jom join ramai-ramai. Kita support sahabat kita ni. Macam biasalah. Nak join, mestilah kena klik kat banner tu. 

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA.
SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA. 

Dengan syaratnya yang sangat senang, rugi kalau kalau korang tak join tau. So, disebabkan penganjur nak minta pendapat mengenai blognya, so inilah pengakuan jujur cikla mengenai blog ini. Hehe. 'Pengakuan' jujur lagi tu.

Bagi cikla, walaupun ini pertama kali cikla berkunjung ke blog ni, cikla dah suka dah. Sebab apa? Sebab blog ni masa loadingnya sangat pantas. So, tak payah nak tunggu lama-lama. Siapa je kan suka nak tunggu lama-lama, loading bertahun kata orang. Yang lain, cikla tengok ok je. Blog yang bersih dengan warna putih dan susun atur pun elok molek je. So, keep writing ye. Semoga penulisan dan perkongsian dari blog ni memberi manfaat kepada semua.

Oh ye, segmen ni berakhir pada 20/12/2017. Tak lama lagi tu. Ada lagi 2 minggu lebih sikit kot. Apa lagi. Jomlah join. Apa yang bestnya,  semua peserta yang join akan stay dalam bloglist blog yang awesome ni start dari tarikh tutup segmen sehinggalah 28/2/2018. Wow, lama tu.

Dah dah, cepat join. Selamat bersegmen korang semua. Happy blogwalking too.

10 comments:

  1. Selamat bersegmen jugak!

    ReplyDelete
  2. Akak pun join juga segmen tu
    https://ezaiza.blogspot.my/2017/12/jom-join-segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen ini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Done follow sini, salam kenal dari Utara ^^

    https://fatinshahrizam.blogspot.com/

    ReplyDelete

Followers

Top Commentators

Library

Labels

TV show (17) about me (3) agama (303) beauty (143) biar betul (18) bisnes (118) blog story (635) breastfeeding (6) cerpen (1) diy (4) drama/filem (46) event (35) gajet dan IT (20) health (354) idea kreatif (41) ilmu (25) info (369) jalan-jalan (41) kata hikmah (9) kisah artis (35) lirik lagu (11) muhasabah diri (445) my pregnancy (20) parenthood (49) petua (188) poem (12) pregnancy (10) puasa story (30) relationship (59) resepi (246) rumahtangga (63) senyum sikit (4) social awareness (170) tips (40) wordless (31)

Disclamiers

Ini merupakan blog peribadi. Segala perkongsian dalam blog ini adalah pendapat peribadi penulis dan dari info yang telah dinyatakan sumbernya serta untuk rujukan pemilik blog pada masa hadapan. Artikel yang mengandungi fakta/info berkaitan medical adalah dari sumber yang boleh dipercayai dan telah disahkan kesahihannya. Namun, sila dapatkan nasihat pakar untuk lebih detail. Komen yang mempunyai pautan atau laman web yang bersifat keuntungan sebelah pihak (perniagaan) akan dipadamkan serta-merta termasuklah komen yang berbau negatif juga tak akan disiarkan. Terima kasih.

Pageviews