29 December 2017

Giveaway Bulan Cinta by Dilah.

Giveaway Bulan Cinta by Dilah. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Join giveaway lagi. Actually, cikla dah bookmark lama dah entri giveaway ni, baru sekarang join. Huhu. Tak apalah kan, janji join jugak. Korang nak join, klik di banner tu.

Giveaway Bulan Cinta by Dilah.
Giveaway Bulan Cinta by Dilah. 

Giveaway Bulan Cinta by Dilah. 


Syaratnya pun senang, cikla dah follow semuanya tu lama dah. Hehe. So, untuk memenuhi syarat berikutnya, inilah jawapan cikla. 

Tarikh anniversary cikla adalah 30 Mei 2009. Tahun ni merupakan anniversary cikla dan suami yang ke-8. Alhamdulillah. 

Giveaway berakhir pada 31 Disember 2017. Cepat-cepat, jangan lambat. Hadiahnya memang best. 

Good luck semua, and me too... 

8 comments:

  1. Assalamualaikum.. Thanks ya cikla join giveaway ni.. good luck tau.. Boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    Nantikan keputusannya tak lama lagi..

    ReplyDelete
  2. you are in reality a excellent webmaster. The site loading velocity is incredible.
    It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
    Furthermore, The contents are masterpiece. you've done a fantastic
    process in this subject!

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.