Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.

By Cikla Shahril - December 20, 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Jom cepat-cepat join segmen blogger MiaLiana ni. Tak lama lagi nak tamat. Mana tau ada rezeki tersenarai dalam bloglist blog beliau. Boleh bantu traffik kan. Nak join, macam biasa, klik banner di bawah. 

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. 



Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017, iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017.

Good luck korang, selamat bersegmen.

  • Share:

You Might Also Like

18 Orang yang komen.

  1. ayu datang dari segmen yang sama..
    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye.. ayu ada buat segmen juga... jom ke link dibawah ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2017/12/segmen-kembali-ke-sekolah-bersama-cikgu.html

    ReplyDelete
  2. join jugak segmen ni. Goodluck ye :D

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama. Da follow dekat sini :)

    ReplyDelete
  4. salam. terima kasih sudi join segmen ini...

    senarai peserta di http://www.mialiana.com/2017/12/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    good luck!

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sama. good luck !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/segmen-24-jam-bloglist-28-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. tahniahhhhhh...

    http://www.mialiana.com/2017/12/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete