20 December 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com.

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Jom cepat-cepat join segmen blogger MiaLiana ni. Tak lama lagi nak tamat. Mana tau ada rezeki tersenarai dalam bloglist blog beliau. Boleh bantu traffik kan. Nak join, macam biasa, klik banner di bawah. 

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com. 



Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017, iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017.

Good luck korang, selamat bersegmen.

18 comments:

  1. ayu datang dari segmen yang sama..
    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye.. ayu ada buat segmen juga... jom ke link dibawah ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2017/12/segmen-kembali-ke-sekolah-bersama-cikgu.html

    ReplyDelete
  2. gudluck. xsmpat join. hehe

    ReplyDelete
  3. join jugak segmen ni. Goodluck ye :D

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama. Da follow dekat sini :)

    ReplyDelete
  5. salam. terima kasih sudi join segmen ini...

    senarai peserta di http://www.mialiana.com/2017/12/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    good luck!

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama. good luck !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/segmen-24-jam-bloglist-28-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. tahniahhhhhh...

    http://www.mialiana.com/2017/12/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.