Buat apa tu? Sebenarnya, ni cerita semalam. Baru berkesempatan nak share di blog kesayangan cikla ni. Tapi kan, cikla memang happy sangat. Semuanya kerana ZALORA. Rasanya sebelum ni cikla pernah share jugak yang cikla dapat voucher dari ZALORA. Cikla tebus voucher dengan membeli tudung. Memang borong habis. Haha. Nak baca klik di bawah tu.


So, sekali lagi cikla dapat rezeki dari ZALORA. Hehe. Alhamdulillah. Kalau sebelum ni cikla tebus semuanya shawl, tapi kali ni nak tebus beg pulaklah. Pilih punya pilih, inilah hasil 'tangkapan' yang cikla dapat. Inilah dia.

Yeayyy, terima kasih ZALORA.
Yeayyy, terima kasih Zalora. 

Yeayyy, terima kasih Zalora.
Yeayyy, terima kasih Zalora. 

Yeayyy, terima kasih Zalora.
Yeayyy, terima kasih Zalora. 

Yeayyy, terima kasih Zalora.
Yeayyy, terima kasih Zalora. 

Oklah kan dari takde. Hehe. Thanks ZALORA. Nanti ada jodoh kita collabrate lagi ye. 

Yeayyy.