27 December 2017

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN.

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Dah join giveaway ni belum? Kalau belum, jom pakat join ramai-ramai. Nak join? Macam biasa, klik je di banner tu... 

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN.
GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. 

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. 


Syaratnya pun senang, lagipun cikla memang dah follow pun blog cikyan kita ni sebelum ni. 

Untuk memenuhi syarat berikutnya, so komen ikhlas cikla mengenai blog cikyan ni adalah seperti berikut. 

Basically, blog ni ok. Loading laju, tak payah tunggu lama-lama. Kadang-kadang, ada orang malas nak tunggu loading blog yang lama sangat. Iyelah, mungkin mereka tengah rushing atau ada hal lain yang lebih urgent kan. Elok-elok ada mood nak blogwalking, terus spoil sebab lama nak tunggu. Lagi satu, cikla nak komen background blog cikyan ni. Bagi cikla, elok guna background plain, sebab nampak lebih kemas, dan tak crowded. Oh ye, apa kata cikyan add lagi beberapa widget yang penting macam popular post, recent post, all post dan lain-lain yang berkaitan. Takdelah blog nampak kosong sangat. Yang lain, ok je. Sorry ye cikyan, kalau komen ni buat cikyan tersinggung. Kata nak komen ikhlas... Hehe. 

So, korang apa lagi. Jom join. Tarikh akhir giveaway akan diberitahu kelak. So, selagi belum diberitahu tu, masih ada masa nak join. Mana tau dapat hadiah misteri. 

Selamat ber giveaway korang.  Good luck to you and me too... 

6 comments:

  1. thanks sis join giveaway sy..
    thanks atas komen yg mbina :)

    ReplyDelete
  2. tapi rasanya mcm sis tak tinggalkn jejak lg kat blog sy.. takut terlepas pndang nnt. hihi

    ReplyDelete
  3. Ika datang singgah sini :) Heee. All the best akak.

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.