Advertisement

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN.

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Dah join giveaway ni belum? Kalau belum, jom pakat join ramai-ramai. Nak join? Macam biasa, klik je di banner tu... 

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN.
GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. 

GIVEAWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN. 


Syaratnya pun senang, lagipun cikla memang dah follow pun blog cikyan kita ni sebelum ni. 

Untuk memenuhi syarat berikutnya, so komen ikhlas cikla mengenai blog cikyan ni adalah seperti berikut. 

Basically, blog ni ok. Loading laju, tak payah tunggu lama-lama. Kadang-kadang, ada orang malas nak tunggu loading blog yang lama sangat. Iyelah, mungkin mereka tengah rushing atau ada hal lain yang lebih urgent kan. Elok-elok ada mood nak blogwalking, terus spoil sebab lama nak tunggu. Lagi satu, cikla nak komen background blog cikyan ni. Bagi cikla, elok guna background plain, sebab nampak lebih kemas, dan tak crowded. Oh ye, apa kata cikyan add lagi beberapa widget yang penting macam popular post, recent post, all post dan lain-lain yang berkaitan. Takdelah blog nampak kosong sangat. Yang lain, ok je. Sorry ye cikyan, kalau komen ni buat cikyan tersinggung. Kata nak komen ikhlas... Hehe. 

So, korang apa lagi. Jom join. Tarikh akhir giveaway akan diberitahu kelak. So, selagi belum diberitahu tu, masih ada masa nak join. Mana tau dapat hadiah misteri. 

Selamat ber giveaway korang.  Good luck to you and me too... 

Post a Comment

6 Comments

  1. thanks sis join giveaway sy..
    thanks atas komen yg mbina :)

    ReplyDelete
  2. tapi rasanya mcm sis tak tinggalkn jejak lg kat blog sy.. takut terlepas pndang nnt. hihi

    ReplyDelete
  3. Ika datang singgah sini :) Heee. All the best akak.

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete