24 January 2018

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng.

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng. / Assalamualaikum wbt. Hai korang. Selamat pagi. Apa khabar pagi ni? Semoga korang sihatlah hendaknya ye. Cikla ok je, alhamdullillah. Korang dah join tak segmen ni? Kalau belum, apa lagi. Moh la kita join secara berjemaah... Hihi. Macam biasalah, nak join klik je jat banner tu.

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng.
Segmen Blogwalking by Miss Kepeng.

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng. 

Dengan syarat yang sangat senang, memang rugi sangat tak join. So, cikla nak tag 3 orang sahabat cikla ni untuk join sama. 


Segmen berlangsung sehingga 5 Feb 2018. So, jemputlah join ye. Banyak lagi masa tu. Selamat bersegmen korang, happy blogwalking.

32 comments:

  1. selamat bersegmen cikla! Nanti Mat join jugak.

    ReplyDelete
  2. Hi. Datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  3. Singgah follow :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-misskepeng.html

    ReplyDelete
  4. Hai cikla... mat singgah blogwalking dari segmen sama heeee selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  5. hi, cik kepeng datang buat spotcheck sambil follow sini^^
    terima kasih sudi join segmen ni...

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
  6. Selamat ber'blogwalking!!! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  7. Hi, assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama..salam perkenalan!

    Jemput singgah^^

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang samaaa. jemput singgah blog azah jugak :DD http://zaza96.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  9. Singgah jalan-jalan kat sini dan follow #598 :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  11. hai..singgah dari segmen yang sama :) done follow awak ! #600
    jum singgah blog sy https://z3tty.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen cik La.kejap lagi kita join

    ReplyDelete
  14. Najihah join gakkk hehe
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  15. jalan2 balas kunjungan sini

    ReplyDelete
  16. ray follow sini #603 hiii

    ReplyDelete
  17. singgah blogwalking sini..

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.