15 December 2017

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. | Assalamualaikum wbt. Hi everyone. Bagi seorang wanita yang sentiasa aktif dan lincah, mereka tentu tercari-cari kasut terutama yang jenis flats shoe untuk dipakai terutama ketika mereka melakukan aktiviti seharian mereka. Cikla rasa, setiap wanita mesti ada yang memiliki kasut sebegini kan, walaupun sepasang.

Betul tak?

Kasut ni sebenarnya sangat popular dan disukai oleh semua peringkat usia. Sebab apa? Haa, nanti cikla share ye.

Baiklah, bila bercerita pasal flats shoes, terutama women flats, memang banyak kelebihan bila memakai kasut sebegini. Antara kelebihannya adalah fungsinya yang praktikal dan sesuai untuk semua golongan tak kira kanak-kanak, orang dewasa malah mereka yang berusia pun sesuai pakai flats shoes ni.

Lagipun, kebanyakan flats shoes yang ada di pasaran terutama women flats didatangkan dalam pelbagai bentuk dan design yang menarik. Selain itu, ia jugak lebih selesa dipakai dan sangat sesuai untuk gaya kasual. Santai-santai gitu.

Tapi ingat, flats shoes ni tak sesuai untuk majlis formal tau.

Di mana nak cari flats shoe terutama women flats yang cantik dan selesa tapi dengan harga yang berpatutan?

Dengan kecanggihan teknologi sekarang ni, memang tak dinafikan semuanya serba serbi canggih dan pantas, hanya direalisasikan di hujung jari je. Kalau dulu, kita terpaksa pergi ke shopping mall atau kedai-kedai kasut sebab nak beli kasut. Itupun kalau terus dapat apa yang berkenan di hati, oklah. Kalau tak?

Kini kita boleh membeli belah secara online je. Mudah dan cepat kan. Tengah-tengah santai, duduk lepak-lepak dengan family pun boleh shopping lagi.

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my 

Cikla percaya korang mesti pernah dengar ZALORA kan. Portal membeli belah secara maya yang sangat popular dewasa ini. Korang jangan tak percaya, di ZALORA korang boleh mendapatkan women flats shoe yang cantik dengan harga yang berpatutan. ZALORA selalu menawarkan promosi yang sungguh tak masuk akal, termasuklah flats shoes.

Korang tak percaya, jom tengok koleksi women flats yang ada di ZALORA.

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Nak tengok lagi koleksi yang cantik menawan hati? Banyak lagi tau, jom skrol lagi. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Yang putih tu cantik kan? Adusss... Geram pulak. Ishh.. Hampir tergoda ni.. Nak tengok lagi? Jom... 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya.
Mencari kasut women flats yang cantik, selesa dan  tahan lama dengan harga yang berpatutan? Zalora ada jawapannya. Sumber zalora.com.my. 

Semua cikla suka. Cantik sangat. Rambang mata pulak nak pilih yang mana. Memang banyak koleksi women flats yang ada di ZALORA ni. Nanti borong semua, garu kepala pulak encik suami. Haha. Geram tengok semua ada diskaun. 

Kalau korang nak tengok semua koleksi yang ada, boleh je terjah link di bawah ni:


Ala, korang tengok-tengok dulu kot-kot ada yang berkenan kan. Tapi, kalau harganya dah murah apa lagi sambarlah satu buat tambah koleksi. Tak pun, boleh hadiahkan kepada mak ke, kakak ke, adik ke. Hehe. Kalau yang lelaki, boleh je nak beli. Bagi kat isteri, mak, adik perempuan, tak pun kekasih hati. Boleh aje. 

So, apa lagi. Jangan lupa klik link di atas tu. Korang mesti tak menyesal punya.

Happy shopping you all! Have fun...

5 comments:

  1. Saya salah sorang peminat flat shoes..pakai di pejabat & keluar jenjalan pun, sarung flat shoes je..x sakit kaki...selesa

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan shopping dengan Zalora ni. Kalau kinah memang rambang mata tak tau nak pilih yang mana.

    ReplyDelete
  3. Flat shoe lebih selesa dipakai

    ReplyDelete
  4. Cantik2 kasut di zalora tu. Ana salah seorang peminat flat shoe. Selesa pakai dan senang nak bergerak aktif. Kaki pun jadi tak sakit mcm pakai kasut tinggi.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.