Tips jadikan bibir lebih seksi.

By Cikla Shahril - December 13, 2017

Tips jadikan bibir lebih seksi. | Aloha everyone. Bagi cikla, dalam mengaplikasikan solekan ke wajah kita, bahagian yang paling penting dan pasti akan diberi perhatian tentunya di bahagian bibir. Betul tak? Tak kiralah seseorang itu mengenakan mekap secara nipis, simple ataupun tebal. Pasti bahagian bibir yang kita aim dulu. Walaupun korang mengenakan mekap yang nipis, sebenarnya solekan sebegini adalah lebih mudah ditanggalkan san yang pasti ia menjadikan korang lebih anggun dan fresh sepanjang hari.

Tips jadikan bibir lebih seksi.
Gambar diubahsuai dari carian Google.

Apa kata korang try tips macam mana nak jadikan bibir korang lebih seksi. Jom baca perkongsian menarik ni...

Tips jadikan bibir lebih seksi.

Jom cuba 4 tips ni;
  1. Lipstick yang dipilih perlulah bertekstur untuk tampilkan kesan basah. 
  2. Sebelum korang memakai lipstick, oleskan dulu bibir korang dengan bedak asas supaya lipstick yang korang pakai tu lebih tahan lama. 
  3. Gunakan pensel bibir untuk melukis bentuk bibir tapi jangan lukis tebal sangat. 
  4. Pilih lipstick yang berwarna terang untuk kesan yang lebih dramatik.

Sumber Ruangan Ubah Imej.

  • Share:

You Might Also Like

1 Orang yang komen.

  1. suka letak foundation biar dia nampak pale sebab taknak merah makngah bila pakai lipstick

    ReplyDelete

[PERINGATAN]Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.
[PENAFIAN]www.ciklapunyabelog.blogspot.my dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.