Waduh waduh, dah habis bulan January dah. Alamak, cepatnya masa berjalan kan? Hmm, so macam biasalah, cikla nak tayanglah siapakah dia top commentators January 2017 blog cikla yang kerdil ini. Jom kita tengok dulu jom.

Top commentators January 2017.
Top commentators January 2017.

Nampaknya pakcik WP (Warisan Petaniyang mengungguli carta. Terima kasih pakcik sebab selalu singgah blog kita. Untuk lebih menghargai korang yang rajin singgah dan  komen sini, cikla nak pilih sorang lagilah. Untuk lebih adil, cikla nak guna khidmat random.org. Boleh? Jom kita tengok siapa yang kena.

Top commentators January 2017.
Top commentators January 2017.

No. 6. Siapa ye yang berada di tempat ke-6? Ermm, adik blogger At-Tarmizi. Tahniah untuk keduanya, so macam biasa cikla harap bolehlah hantar detail nama, alamat dan no fon (untuk pengesahan penghantaran hadiah) ke email arinillalove82@gmail.com

Sekali lagi cikla nak ucapakan terima kasih pada semua ye. Terharu cikla sebab masih ada yang sudi singgah nak komen blog ni. Terima kasih ye semua, walaupun ada yang cikla belum sempat nak singgah dan komen balik. InshaAllah lepas ni cikla akan cuba untuk balas komen dan singgah pada siapa yang rajin singgah sini. *fokus dan konsisten

Pada yang tak terpilih, janganlah sedih. Mungkin rezeki korang lain kali kan. Jangan serik singgah dan komen sini lagi ye. Komen banyak-banyak tau. 

Oklah, Pakcik WP dengan adik Mizi jangan lupa ye.