Advertisement

Keputusan Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Keputusan Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. | Assalamualaikum wbt... Dengan ini cikla mengisytiharkan Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my sudah pun tamat. Segmen kali ni macam kurang sikit orang yang join, mungkin sebab syarat yang cikla suruh komen entri tu kot. Tapi, tak apalah. Masih ada yang sudi support. Thanks korang.

Disebabkan hanya 7 orang yang join cikla masukkan kesemuanya dalam bloglist. So, untuk 3 lagi kekosongan untuk cukupkan 10 blog yang nak dimasukkan dalam senarai bloglist, cikla pilih nombor yang ganjillah dalam kedudukan terawal. Oklah, tanpa membuang masa lagi, jom kita tengok keputusan Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. Siapakah yang bertuah itu...


Keputusan Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Keputusan Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.
Keputusan Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

  1. Shahida Dzulkafli. 
  2. Shikin Razali. 
  3. SayidahNapisah. 
  4. Mrs. Pip. 
  5. Dedaun Comel. 
  6. Nurfaezah Abdullah. 
  7. Suhaila Johar. 
  8. Lady Tash Roy.
  9. Haffizul Iskandar.
  10. Mellya. 

Tahniah pada yang tersenarai. Pada yang join pun terima kasih jugak. Cikla hargai support korang semua...

Post a Comment

7 Comments

  1. wahhh , tahniah yer pemenanag

    ReplyDelete
  2. Alamkkkkk terlepas pulak segmen ni huaaaa ruginya.

    ReplyDelete
  3. Yeah....
    Thanks la cik la buat segmen cenggini...
    Dapat kenal more blogger...
    Eh eh, nama kita pun ada, muehehe...
    Cheers.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih CikLa, dan tahniah pada pememang... =)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada yang tersenarai.

    ReplyDelete
  6. makasih kak :) fae no.6

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang..

    Semoga blog saya tersenarai juga bulan depan.. :P

    ReplyDelete