Di pagi yang hening dan dingin ini, tergerak pulak hatiku nak join segmen. Lama kot cikla tak join segmen kan. *hihi, lama ke? So, tetiba terpandang segmen yang dianjurkan oleh blogger Nurul ni. Korang yang belum join Segmen Review Blog By Syahirah Valiant ni moh le join reramai. Kita meriahkan segmen beliau. Macam biasalah, nak join klik banner di bawah tu.

Segmen Review Blog By Syahirah Valiant.
Segmen Review Blog By Syahirah Valiant.


So, syaratnya pun senang. Just follow semua media sosial beliau termasuklah blog yang comel tu. Cikla suka segmen review macam ni, sebab kita boleh tau apa pendapat orang pasal blog kita Tak kiralah dari segi kelebihan atau kekurangannya.  So that, kita boleh baiki mana yang tak ok. Apa yang penting, kita kena terima semua teguran dan kritikan dengan hati yang terbuka. Ok.

Ehh melalut pulak cikla. Segmen berlangsung dari 12 Februari 2017 hingga 12 Mac 2017. Lama tu, sebulan jugak kan. Apa lagi, siapa yang nak blognya di review oleh cik Nurul ni, jemputlah join bersama cikla. Jom jom.

Oklah, selamat bersegmen semua. Berdebar pulak menunggu ulasan review blog picisan ni dari cik Nurul kita. Hihi.