Advertisement

Menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview.

Menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview. | Assalamualaikum wbt. Rasanya macam dah lama kot blog cikla ni menang giveaway ataupun segmen. Tapi, syukurlah. Kali ni rezeki menyebelahi blog picisan ni. Blog cikla menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview.

Menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview.

Walaupun cik Misya pilih guna khidmat random.org, tapi bagi cikla saingan sengit jugak. Banyak blog yang hebat-hebat join jugak.

Menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview.
Menang Segmen Bloglisted Misya untuk direview.

So, blog cikla sudah pun menari-nari di bloglisted blog cik Misya ni. Alhamdullilah. Cikla pun ada jugak singgah blog cik Misya ni kekadang, tapi jadi silent reader je. Seronok jugak baca cerita dan pengalaman dia travel. Ada juga diselitkan entri nasihat dan perkongsian yang berguna. 

Pada yang turut tersenarai seperti SayidahNapisah aka KC dan Aimi Muhamad, tahniah untuk korang jugak. Rezeki iols kali ni. Jangan tak menang jangan sedih tau. Rasa berdebar dan tak sabar pulak nak tunggu review dari cik Misya ni.

Oklah, itu je nak cerita. Sekian dulu, wassalam...

Psstt... Cikla nak jemput korang join segmen bloglist Mac di blog cikla. Meh la join... Klik SINI kalau nak join ok... sayang korang ketat-ketat...

Post a Comment

12 Comments