Advertisement

Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. | Assalamualaikum wbt... Hai korang. Segmen mencari bloglist untuk blog kerdil ni kembali lagi. *ehh, dah pertengahan Februari kan. Kejapnyaaa... Tapi, Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my kali ni cikla nak buat simple je la. Nak tau se'simple' mana? Jom baca...

**Ini adalah sticky posts. Sila scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. Terima kasih.** 

❤❤SEGMEN TAMAT❤❤

Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.
Segmen BLOGLIST Mac 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.
Pemilihan kali ni korang tak payah buat entri. Korang just singgah blog cikla, dan komen seberapa banyak entri yang ada. Lepas tu, korang tinggalkan url blog korang di ruangan komen. 10 blog yang bertuah dengan komen terbanyak nanti, cikla akan masukkan dalam list bloglist untuk bulan Mac nanti. 

Cikla akan check satu-satu tau. So that, nanti cikla akan tau berapa banyak korang komen. Bilangan komen dikira sepanjang segmen berlangsung.

Tapi, korang kena;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Add friend fb di SINI.
  6. Like fb page di SINI

Andai kata penyertaan kurang dari 10, semua akan layak masuk dalam bloglist. Dan kalau yang menyertai segmen ni tak cukup 10, blog selebihnya cikla ambil 5 terawal dari bloglist Februari 2017.

Senang je kan. So, segmen bermula sekarang, 15/2/2017 hingga 28/2/2017 (pukul 8 malam). Apa lagi, jemputlah singgah dan komen ye kawan-kawan. Terima kasih... Selamat bersegmen... Sekian dulu, wassalam...

Post a Comment

25 Comments

  1. Teringin nak masuk. Review adsense masih belum lepas... tahan nafsu dulu... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's ok... semoga awk berjaya dlm permohonan...

      Delete
    2. Tapi segmen kali ni tak payah buat entri. Just drop URL blog lepas tu komen entri seberapa byk yg boleh. Jomlah join..

      Delete
  2. Yeah!! Sha nak joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Nak join jugaklah biar sampai sakit jari nie menaip.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Semoga ramai yang join segmen ni.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Tq kc sudi join... jgn lupa komen bebyk tau..

      Delete
  6. Yeah....saya join...tapi twitter ja ada, so yang lain tu tak dapat nak follow ...

    www.sukasukasurirumah.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... boleh jugak. Thanks sudi join...

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih sudi join... selamat memberi komen ye..

      Delete
  8. ini blog fae

    nurfaezahabdullah1712.blogspot.com

    salam kenal dari Brunei ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join. Salam kenal jugak.

      Delete
  9. salam perkenalan..

    http://vithebat.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan. Terima kasih sudi join..

      Delete