10 September 2015

Menang giveaway : Yeayyy.... hadiah dah sampai!

Menang giveaway : Yeayyy.... hadiah dah sampai! | Assalamualaikum wbt.... Hai semua.... hadiah yang di tunggu-tunggu dah sampai pun petang tadi. Dengan pantas abang posto masuk halaman rumah cikla.... ingat apalah tadi... rupanya hadiah dari blogger Mialiana dah sampai.... jauh datangnya dari Johor Bahru.....

Menang giveaway : Yeayyy.... hadiah dah sampai!


HADIAH GIVEAWAY MERDEKA 2015 MIALIANA.COM
Menang giveaway : Yeayyy.... hadiah dah sampai!
Menang giveaway : Yeayyy.... hadiah dah sampai!

Thanks kak mia for this present... i'm appreciate it.... oklah korang....sekian dulu, wassalam....

*Psssttt: sori picture gelap sikit, maklumlah snap guna phone cap ayam, jap ada flash, jap takde... bertabahlah... hehe... peace.. xoxo...

6 comments:

  1. jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. tahniah cikla....diana pun tak sabar tunggu hadiah dari kak mia...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.