Advertisement

Giveaway : BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties.

Assalamualaikum wbt.....

Giveaway : BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties. | Cepat-cepat, masa dah nak tamat ni.... Korang nak join sempat lagi ni... Jom klik banner reramai... Ok.... Moh kita....


http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/giveaway-bb-cream-nurruls-beauty-by.html


Syarat-syarat DOREMI.... Haha  ;)

1- Anda mestilah blogger dari Malaysia.
2- Follow  di Google Friend Connecter Riana Little Cuties
3- Follow G+ . RianaLittleCuties
4- Follow IG  @norhafizahalwi
5- Buat Entry bertajuk "Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties"
6- Copy n paste gamba dlm entry nie...dan backlink ke entry ini...
7- Lepas dah buat tu...tinggalkan url anda di komen entry ini ;)
8- Syarat kepada pemenang nanti bagi feedback lepas guna BB Cream itu ;) (x kesahlah feedback di blog ke atau di Whatapps ke atau di Email penganjur ke...terpulang....feel free)


Syaratnya pun senang je kan? Harap ada rezeki... Amin... Join tau. Oklah, sekian dulu... Wassalam....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

9 Comments