Advertisement

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015.

Assalamualaikum wbt,...

 GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015. | Amboi... merahnya blog incik mkhai kita ni... Hehe.... Rasanya aritu kak anajingga ada tag Cikla join giveaway ni. Oklah korang, jom kita join giveaway ni. Mana tau ada rezeki.... Nak join, klik banner....


 http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html


Antara syarat yang wajib dipenuhi:

Type entry mengenai pengalaman pertama korang masa berblogging dulu tidak lebih dari 100 patah perkataan bermula dengan " Pengalaman pertama saya..."


Pengalaman pertama Cikla berblogging.... Cikla berblogging since 2013. Awalnya memang berblogging suam-suam kuku je. Update entri pun jarang-jarang. Paling Cikla tak boleh lupa ialah, Cikla dapat comment dari orang yang tak dikenali. Bagi comment yang agak menyiat-nyiat hati sanubari Cikla. Tapi, takpe, itu salah satu cabaran Cikla dalam berblog ni kan. Do what we love... Itu aje.... (57 patah perkataan)....


Tag 5 kawan atau lebih untuk join giveaway nih..

So, Cikla nak tag : 

Salina Johari | Shikin Razali | Noor Akma | Cik Yanie | Sally Samsaiman | Yoorin Melacolea


Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015.

Macam mana nak menang ? Entry yang menarik dan Traffic Sources yang paling banyak. Oklah, pada yang Cikla tag, join tau. Yang lain pun boleh join.... Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

15 Comments