Advertisement

1st GiveAway by Ciktaman.

Assalamualaikum dan hai :)

1st GiveAway by Ciktaman. | Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman




Ok syarat penyertaan senang je!


1. Mesti follow @ like
* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen
pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..

3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira

4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''

** Untuk lihat senarai peserta kat SINI
*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI
***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn


Untuk memenuhi syarat ke2, Cikla nak koman sikit blog cik Taman kita ni.... 
"Blog awak comel, cepat loading dan menarik..." (7 patah perkataan)...

Oklah, korang pun join la sama.... Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-








--------------------------------------------------------------------------------------------------

Post a Comment

1 Comments

  1. Anonymous27 June, 2018

    Thanks for finally writing about >"1st GiveAway by Ciktaman." <Liked it!

    ReplyDelete