13 September 2015

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway By Ayuni Rafilah.

Assalamualaikum wbt....

The Baker's Cottage Mooncake Giveaway By Ayuni Rafilah. | Jujur Cikla tak pernah makan kuih bulan ni... Hope ada rezekilah Cikla nak merasa. Hehe... Jom join sesama.. Klik je kat banner...


http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html


Tempoh giveaway start 12/9/2015 till 21/9/2015. Pemenang akan diumumkan pada 22/9/2015. Oklah, sekian dulu, wassalam....


-TAMAT SUDAH-

6 comments:

  1. Dah start la ye. Good luck cik la. Follow saya balik ye nanti.

    ReplyDelete
  2. Good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. Hai, dari segment yang sama. Good luck!!

    http://www.syafiyahluv.com/2015/09/the-bakers-cottage-mooncake-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. salam...selamat berjaya ya ^_^...jln2 blogwalking ..nak follow blog kawan yg tidak sempat sy jejak dan follow...
    http://www.ilovebunga89.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. jalan jalan singgah sini dari GA yang sama . goodluck ! :) jom singgah and join segmen http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.