17 April 2018

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai.

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. | Assalamualaikum wbt. Rasanya since cikla menang hadiah giveaway anjuran blogger CikYan dah lama kot cikla tak memang hadiah.

So, baru-baru ni cikla terpilih memenangi hadiah giveaway anjuran blogger NONA SANI pulak. Wow, memang tak percaya sebab dapat tempat pertama pulak tu. Alhamdullilah, kalau dah rezeki memang tak ke mana kan...

So inilah hadiahnya....

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. 

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai.
Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. 

Kita close-up lagi hadiahnya.... 

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai.
Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. 

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai.
Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. 

Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai.
Yeayyyy hadiah giveaway dari blogger Nona Sani dah sampai. 

Kepada penganjur, thanks sebab sediakan hadiah yang super duper best ni. Semoga murah rezeki awak.

Tapi kan, cikla suka sangat, lebih-lebih lagi lipmatte tu. Nanti cikla review di entri yang lain ye pasal ni...

Itu je nak share...

20 comments:

  1. Tahniah, memang best2 hadiah tu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak, hadiah pun best..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Tiara.. Itulah. Alhamdullilah rezeki

      Delete
  3. Tahniah Cikla ☺️

    ReplyDelete
  4. Wahhhh tahniah sis... Rezeki berblog 2018 kipidap ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah Murah rezeki kali ni... Syukur

      Delete
  5. congrats! cantik sgt beg tu..
    trend sekrang ni beg gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Itulah mmg cantik Anak dah bawak pergi school dah ...

      Delete
  6. Tahniah cikla ! Yay, selamat menggunakan kesemua barang tersebut, hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah ciklah comei beg belang-belang

    ReplyDelete
  8. Tahniah Cik La..comel beg itu..hehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Tahniah Cikla..

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.