02 April 2018

Keputusan pemenang Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway.

Keputusan pemenang Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway. | Assalamualaikum wbt. Alhamdullilah, berakhir sudah segmen plus mini giveaway cikla 2 hari lepas. Maaflah, cikla lambat sikit announce pemenang sebab hujung minggu lepas agak sibuk dengan kenduri kawin. So, kini tibalah masanya cikla nak umumkan pemenang yang berjaya dipilih memenangi hadiah yang ditawarkan. Cara pemilihan kali ni cikla tak guna khidmat random.org lagi. Kali ni cikla nak guna teknik pilih secara 'siapa yang kena'. Amboi, kemain lagi. Siap teknik bagai. Haha. 


Jom kita tengok video di bawah untuk melihat siapa yang kenaaaaa... Sebelum tu, cikla nak bagitau korang, katakanlah korang terpilih untuk segmen bloglist, lepas tu terpilih pulak untuk mini giveaway, cikla akan pilih salah satu je iaitu pemilihan yang pertama. Kesianlah dekat orang lain, kita bagi can dekat orang lain merasa menang.

 

Keputusan untuk segmen bloglist

Seramai 10 orang akan dipilih, iaitu : 

Keputusan pemenang Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway.


Keputusan Mini Giveaway.

Seramai 5 orang pemenang akan dipilih yang akan menerima satu wallet wanita, sehelai instant shawl dan 3 helai shawl dari ZALORA setiap seorang.  

Keputusan pemenang Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway.

Pemenang wallet wanita :

Pemenang istant shawl :

Pemenang shawl dari ZALORA :

Seperti yang cikla janjikan, kalau peserta lebih dari 30 yang join, cikla nak bagi extra hadiah. So, cikla pilh sorang lagi pemenang untuk menerima topup RM10, iaitu : 

Pemenang extra gift :

Keputusan pemenang Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway.

.
.
.

Itulah  dia senarai pemenang yang dipilih. Tahniah korang. Oh ye, bagi perserta giveaway sila wasap nama dan alamat korang ke 017-3815843 ye. Guna wasap cepat sikit urusan. Kalau email lambat pulak responnya nanti. Yang dapat hadiah topup tu, just wasap cikla di no yang sama ye. Just taip MENANG TOPUP.

Kepada yang tak terpilih, jangan risau. InshaAllah kalau ada rezeki lebih, cikla buat giveaway lagi. Walau apapun, terima kasih banyak-banyak sebab support cikla. Thanks korang!

15 comments:

  1. Waaa bestnyaaa... untunglaaa.tahniah semua

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah , terima kasih :D

    ReplyDelete
  4. yeay nama blog kita ada.Thanks Cikla

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah blog kita tpilih 💖💖💖💖 tq cikla. tahniah kepada semua juga yea

    ReplyDelete
  6. wahh. tahniah semua pemenang! :D

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang. tak sempat nak join segmen ni

    | blog helloaiman |

    ReplyDelete
  8. baru check, saya masuk dalam bloglist. alhamdulilah. Tahniah kepada pemenang yang lain

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, terima kasih CikLa dan saya dah antar details melalui whatsapp.. Tahniah pada semua yang menang.. =)

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd semua yg berjaya!

    ReplyDelete
  11. wahh, tahniah semua pemenang :)

    ReplyDelete
  12. tak sempat nak join, tahniah semua pemenang! :D

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah ... Ok, dah wasap ...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.