Segmen dan mini giveaway yang cikla anjurkan dah lama berlalu. Tapi, hadiah masih lagi belum pos sebab menunggu sorang lagi pemenang yang tak 'melapor diri'. Tak apalah, cikla menganggap beliau ni takde rezeki kan. So, cikla akan pilih seorang lagi pemenang untuk menerima hadiah yang takde bertuan tu. Hehe. Cikla guna khidmat random.org je.

Jom kita lihat siapa yang kena.

Pemilihan seorang lagi pemenang Segmen Bloglist dan Mini Giveaway.
Pemilihan seorang lagi pemenang Segmen Bloglist dan Mini Giveaway. 
   https://byshaz.blogspot.my/2018/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-mini.html?m=1

So, sila whatsapp detail seperti nama, alamat, link penyertaan, dan no phone awk ke 0173815843 secepat mungkin. Kesian dekat kawan lain menunggu lama... 

By the way, tahniah sekali lagi pada semua pemenang. Kalau yang baru dipilih ni bagi detailnya sepantas mungkin, InshaAllah cikla akan pos hadiah korang paling lewat pun minggu depan ye. Harap korang bersabar...