Advertisement

Keputusan MENTOR OTAI akhir!

KEPUTUSAN MENTOR OTAI AKHIR! | Program Mentor Otai akhir baru saja melabuhkan tirainya. Siapa yang mengikuti program realiti ni dari minggu pertama sehingga peringkat akhir mesti dah dapat agak kan siapa yang bakal menjadi juara. Pada cikla, kesemua peserta Mentor Otai ni power power belaka. Masing-masing ada kelebihan tersendiri terutama dari segi kekuatan vokal dan corak persembahan. 

*aiseh, dah macam juri pulak. Hehe... 

Tapi, cikla more kepada vokal Elvira sebab memang power giler lah. Key tinggi pun dia boleh selamba je tarik. Kalau dia jadi juara pun, memang she deserves it! Layak sangat! 

Keputusan MENTOR OTAI akhir!
Keputusan MENTOR OTAI akhir! - Gambar diubahsuai dari Google. 

So, apa kata kita semak keputusan penuh Mentor Otai akhir. Jom kita! 

Keputusan MENTOR OTAI akhir! 

  • Juara : Elvira (Protege Misha Omar) membawa pulang hadiah wang tunai rm100k berserta trofi. 
  • Tempat kedua : Azie (Protege Zarul Umbrella)  membawa pulang hadiah wang tunai rm50k berserta trofi. 
  • Tempat ketiga : Alina (Protege Siti Sarah) membawa pulang hadiah wang tunai rm20k berserta trofi. 
  • Tempat keempat : AJ (Protege Tam Spider) membawa pulang hadiah wang tunai rm5k berserta trofi.

Bagi cikla, semua yang dapat masuk peringkat akhir ni semuanya dah dikira pemenang. Bukan senang tau nak sampai ke peringkat ni.  It's quite hard, uols! Tapi, kira oklah kan peserta dapat hadiah. Sekurang-kurangnya, 'terbayar' jugaklah semua usaha mereka selama join program ni. Dugaan yang paling besar adalah terpaksa berjauhan dari keluarga sepanjang program dijalankan. Walaubagaimanapun, pengalaman yang mereka dapat tu tak ternilai harganya. So, congratulations pada yang menang. Semoga terus sukses dalam karier korang ye... 

Post a Comment

2 Comments