07 April 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”.

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”. | Assalamualaikum wbt. Mood join segmen is on. So, apa lagi, kalau sudah on jomlah bertindak sekarang. Kita join segmen anjuran blogger comel lagi popular ni. Dengar-dengar ada hadiah misteri jugak. Cikla tak boleh dengar kalau ada hadiah ni. Mesti teruja nak join walaupun tak semestinya menang. Haha, tak apalah. Cikla support... 

Nak join klik banner di bawah. 
Segmen berlangsung agak lama jugak iaitu sebulan, dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Memang sempat sangat kalau nak join. No excuses hokey! Lagipun, tiada pemilihan blog dilakukan sebab semua yang join akam dimasukkan dalam bloglist dan akan berada di siti selama setahun. Wow... Setahun tu. Manyak lamaaa oooo. So, apa lagi, silalah join ye. Selamat bersegmen korang...

20 comments:

  1. Replies
    1. Thanks sudi singgah. Selamat bersegmen juga

      Delete
  2. Terima kasih CIk La support segmen Siqah. And good luck :D

    ReplyDelete
  3. aida pun join :)
    gimme five lah.

    ReplyDelete
  4. Hi... Singgah sini kejap.. Saya daripada blog BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  5. hi akak cikla. salam kenal dari saya bean, cakaps.blogspot.com
    Btw, terhingin join contest ni sayangnya smpai 3 mei je. sob

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam, datang dari segmen ni.
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.