07 April 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa”.

Mood join segmen is on. So, apa lagi, kalau sudah on jomlah bertindak sekarang. Kita join segmen anjuran blogger comel lagi popular ni. Dengar-dengar ada hadiah misteri jugak. Cikla tak boleh dengar kalau ada hadiah ni. Mesti teruja nak join walaupun tak semestinya menang. Haha, tak apalah. Cikla support. 

Nak join klik banner di bawah. 
Segmen berlangsung agak lama jugak iaitu sebulan, dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Memang sempat sangat kalau nak join. No excuses hokey! Lagipun, tiada pemilihan blog dilakukan sebab semua yang join akam dimasukkan dalam bloglist dan akan berada di siti selama setahun. Wow. Setahun tu. Manyak lamaaa oooo. So, apa lagi, silalah join ye. Selamat bersegmen korang.

20 comments:

  1. Replies
    1. Thanks sudi singgah. Selamat bersegmen juga

      Delete
  2. Terima kasih CIk La support segmen Siqah. And good luck :D

    ReplyDelete
  3. aida pun join :)
    gimme five lah.

    ReplyDelete
  4. Hi... Singgah sini kejap.. Saya daripada blog BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  5. hi akak cikla. salam kenal dari saya bean, cakaps.blogspot.com
    Btw, terhingin join contest ni sayangnya smpai 3 mei je. sob

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam, datang dari segmen ni.
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    ReplyDelete

Disclamiers

Ini adalah blog peribadi. Semua perkongsian di dalam blog ini adalah untuk simpanan dan rujukan pemilik blog pada masa akan datang. Perkongsian yang dipaparkan adalah dari pendapat peribadi dan sebahagiannya adalah dari sumber yang telah dinyatakan pemilik asalnya. Komen yang berbau negatif akan dipadam serta merta.