"Luahan Rasa Tanpa Suara"

26 April 2018

Her Anniversary by Nurzariniismail.

Dah tidur ke? Kalau belum tidur lagi, apa kata korang join segmen plus mini giveaway ni. Hadiahnya memang menarik sangat. Rugilah kalau tak join. Mana tau, murah rezeki boleh menang kan. Amin.

Macam biasalah, nak join klik banner di bawah tu cepat-cepat jangan lambat-lambat (sila nyanyi dalam nada suara Sajat ye. Hehe). 

Her Anniversary by Nurzariniismail.
Her Anniversary by Nurzariniismail. 

Segmen ini berlangsung sehingga 25 Mei 2018. Memanglah lambat lagi tarikh tutupnya, tapi korang joinlah cepat-cepat, sebab nanti kalau lambat takut lupa. Hehe. Pemilihan pemenang adalah secara rawak. Hadiah? Tu kat bawah tu;
  • Seorang pemenang akan menerima rm50. 
  • 3 blog akan dipilih untuk menghiasi bloglist beliau selama setahun. Wow. Lama tu! 

Kepada Nurzarini Ismail dan suami, happy anniversary both of you. Semoga bahagia dan sabar menjalani asam garam hidup berumahtangga. 

So, pada yang join good luck lah. Semoga murah rezeki kita hendaknya, InshaAllah.

6 comments:

  1. Gud luck ciklah... jemput baca sini ye.

    https://byshaz.blogspot.my/2018/04/menang-contest-dari-blog-cikla.html?m=0

    ReplyDelete
  2. Goodluck Cikla, thanks sudi join dan support :)

    ReplyDelete
  3. Singgah sini and all the best yee :)

    https://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/her-anniversary-by-nurzariniismail.html

    ReplyDelete