Advertisement

Oh Cinderella by KMLIA HSHM.

Assalamualaikum wbt....

Oh Cinderella by KMLIA HSHM. | First time tengok entri giveaway ni, dah tertarik tarik dah mintak suruh join. Hadiahnya pun memang menggoncang sukma. Hihi... Nak join klik banner...



http://kmliahshm.blogspot.my/2015/12/oh-cinderella-by-kmlia-hshm.html
Klik untuk join.

Syarat pun sonang jo...

1. Follow blog INI. & blog Kak Fiza dan Kak Farra [tekan nama]
2. Like fanpage MYiDEAKiNi [dot] Com [tekan nama]
3. Buat entri baru "Oh Cinderella by KMLIA HSHM".

4. Copy & paste banner di bawah dan backlink ke entry ni.
Hadiahnya ni haaa.... Bessstttttt....




Kalau nak cerita pasal fairytale story ni, dulu masa kecik kecik dulu Cikla minat lah jugak. Cinderella, antara cerita yang top masa tu. Masa sekarang pun budak budak perempuan khasnya ramai lagi yang minat cerita Cinderella ni... Di samping Frozen. Hihi... Yang bestnya, masa Cinderella dikejar oleh putera raja sebab nak pulangkan kasut kacanya yang tercicir..... Sebab pukul 12 malam je dia kena balik.... Kadang kadang tu ter'berangan jugaklah nak jadi princess.. Hihi...

Oklah korang, jom join mana tau ada rezeki. Bak mata orang tua tua, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tau... Betul tak?? IG user pun boleh join jugak. Klik jugak kat banner kalau nak join. Semua syarat ada kat situ. Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

4 Comments