"Luahan Rasa Tanpa Suara"

17 December 2015

Fadh's Birthday Segment.

Sebelum tu, thanks pada Adik Fiefi sebab sudi tag Cikla. Muahhh ciked... Korang pun, jomlah join segmen ni. 


http://koxtau.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html
Klik banner untuk join.


Lepas tu, follow je syarat mudah yang diberi...


1. Follow my blog (xoxo) (Of course lah wajibkan!)
2. Buat satu entri bertajuk "Fadh's Birthday Segment"
3. Copy dan backlink kan banner dkt atas tu ke link entri ni.
4. Tag 2 org kawan dan pastikan mereka tahu.

5. Post link entri anda pada komen entri ni. Dkt cbox? No no no. Dkt situ nak tinggalkan jejak takpe.

Tarikh segmen: 15 Dec 2015- 19 Dec 2015. 

Kepada Adik Fadhilah.... Cikla nak ucapkan... " Happy born day, semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia serta berjaya di dunia mahu pun akhirat. May Allah blessed you all the time.... Amin.... "

Oh ye.... Lupa pulak. Cikla nak tag dua orang sahabat Cikla ni...


Oklah, selamat bersegmen semua. Sekian dulu, wassalam...

4 comments:

  1. Heee, thank you join akak! Goodluck! :) And thanks jgk for the wishes xp

    ReplyDelete
  2. alamak cikLa! lupa lagi nak komen sini...thanks ya tag saya...insyaAllah saya akan join..apa2 pun selamat bersegmen!
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Singgah bw :) Follow sini #216 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/fadhs-birthday-segment.html

    ReplyDelete