End Year Giveaway by seindahcerita.

By Cikla Shahril - December 05, 2015

Assalamualaikum wbt....

End Year Giveaway by seindahcerita. | Wah Wah... Dah hujung hujung tahun ni ramai pulak blogger buat giveaway. Nak buat giveaway sendiri macam tak yakin lagi, ramai ke yang nak join.. Hehe... Takpelah, Cikla join orang punya giveaway dulu. Support kawan kawan... Hehe... Macam biasa, nak join klik banner...


 http://seindahcerita.blogspot.com/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html
Klik untuk join.


Syaratnya pun senang, ala follow men follow je...

3. Follow twitter *jika ada 


4. Like fanpage 




  Dah follow, ikut pulak cara ni....

 1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "End Year Giveaway by seindahcerita"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.
dan sertakan emel /fb link supaya mudah dihubungi.

Senang kan... Hadiahnya best tau... Nak tau hadiah klik sini... Oklah, join tau... Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-

  • Share:

You Might Also Like

4 Orang yang komen.

  1. Salam.singgah petang cikLa....selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. semoga murah rezeki:).singgah dari GA y sama.

    ReplyDelete
  3. Assalam&Hai. Goodluck :) http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete